• astro-teatru

  by  • October 30, 2012 • Jurnal călător

  s-a încheiat o săptămînă de … bucureștit, dar nu doar așa, de amorul artei, ci cu un scop precis care a fost îndeplinit cu succes. premiu și coroniță.

  http://www.scoaladeastrologie.ro/cursuri-astrologie-calificare-absolventi.php

  ziua de sîmbătă a fost de departe cea mai plină de adrenalină. adrenalina a început să îmi curgă prin materia cenușie încă de cînd m-am pus la somn vineri către sîmbătă. după ce făceam cercuri zodiacale în minte și alergam după guvernatori, îmi ordonam să mă potolesc, dar nu făceam altceva decît să alternez cu replici din piesa de teatru care urma să se joace la brașov tot sîmbătă, dar mai pe seară.

  în final am adormit, m-am trezit, am luat metroul și am pornit cu avînt către proba teoretică a examenului. grea probă. chițibușară. reclamînd cunoștințe, atenție și mai ales atenție la neatenție. a trecut ora cu pricina (timpul oricum nu mai are răbdare de mult sau el tot are, dar noi sigur nu mai avem) și am abordat subiectul practic. întrebări ale comisiei: dar de ce e așa. de ce albă și nu neagră, ca în jocul ăla din copilărie: aș mînca o portocală, de ce una și nu mai multe?

  gata și subiectul practic.

  dau fuga la brașov, unde se joacă piesa crize. în aceeași stare de efervescență, sar în brațele soțului meu cînd mi se pare că văd un șobolan,

  îi dau să guste din ciorba mea de salată,

  îl seduc în lift,

  sau măcar încerc,

  și ne certăm zdravăn spre sfîrșit

  ca să putem să ne împăcăm.

  ajungînd seara acasă mă așez în pat făcînd instant ceea ce îmi spune cartea de mai jos.

  șșș. liniște!