• cu cowboy

    by  • October 19, 2009 • Jurnal călător

    un orăşel de pe route 66.

    IMG_1149

    cu un restaurant ca la mama acasă.

    IMG_1152IMG_1150

    unde am comandat o friptură. evident rare. pentru că am zis că va fi o friptură de vită. steakul a sosit cu promptitudine. şi era foarte rare. doar că nu era de vită. ci de porc. aţi mâncat vreodată o friptură de porc în sânge? trebuia doar să se ridice din farfurie şi să strige guiţ, guiţ… corona nu se numără printre berile preferate de mine. dar de data asta a mers de minune. cred că i-a picat bine şi bietului porc. a uitat probabil că se află total prematur la mine în farfurie.

    aşa. dar să nu uit esenţialul enunţat în titlu.

    IMG_1153

    mai întâi singuri.

    IMG_1163

    apoi cu subsemnata.

    care se relaxează pe canapea.

    IMG_1165

    asta înainte de a porni la drum. cu toată viteza înainte. sau … înapoi. în death valley.

    IMG_1283