• Free Riders, Road Wolves, Valah și Blondi Wolf la Predeal

  by  • May 20, 2013 • Jurnal călător

  prezența anumitor oameni inspiră respect și încredere; în fața altora trebuie să venim cu încrederea și respectul gata confecționate. (George Eliot)

   sîmbătă, 18 mai 2013, a avut loc o întîlnire în predeal a vreo 30 de motoare, cu ocazia unei mini-filmări/ videoclip legat de zilele orașului predeal. acolo am întîlnit membrii clubului Free Riders din bucurești, Valah din tîrgoviște și Road Wolves din pitești.

  cum intențiile bune nu au întotdeauna rezulate dintre cele mai favorabile, cheia mea de la motor, puțin strîmbă fiind, a fost îndreptată pînă cînd s-a transformat în două bucăți mai mici. așa că hornetul a rămas în parcarea de lîngă borcanul de poliție pe toată durata filmării și eu am fost o pasageră simpatică, cu vestă de motociclistă. băieții de la free riders au aflat de incident, unul dintre ei a dat un telefon, un altul s-a urcat pe motor și a plecat în sinaia, de unde s-a întors cu o copie a cheii, care mi-a fost înmînată. nu au acceptat plata cheii celei noi: “sîntem bikeri și ne ajutăm între noi”. mai mult de atît, ne și salutăm între noi, drept pentru care a urmat o strîngere fermă de mîini, într-un salut specific bikerilor. să fi fost vesta de pe mine, motorul care mă aștepta cuminte acolo unde îl reparcaseră ei înainte să îmi dea cheia, partenerul meu de drumuri pe motor? sau poate toate la un loc. gestul lor a spus clar: “ești motociclistă și te respectăm pentru asta”. ceea ce contrabalansează momentele în care alți bikeri nu au putut nimic măcar să schițeze un semn de salut, deși nu era prima dată cînd mă vedeau. dar nu poți călări un măgar în speranța că va deveni un armăsar…

  freeriders_predeal

  freeriders_zilelepredealului

  respect, Free Riders!