• holteiul

    by  • May 7, 2013 • Jurnal de zi cu zi

    motto: acele buchete de flori care pornesc în căutarea unei inimi și nu găsesc decît o vază. dincolo de această limită, tichetul dumneavoastră nu mai este valabil.

    holteiul este un om fain. atrăgător. onest. dacă poți fi acolo cînd vrea el, cum vrea el și cît timp vrea el, ești o persoană fericită. dacă ai și tu dorințe, dacă ai și tu puncte de vedere, opinii, unele contrare cu ale holteiului, păstrează-le pentru tine. sau spune-le oricui altcuiva. holteiul nu e un om rău. te ascultă. aude. dar nu înțelege. el are viața lui, drumurile lui, gașca lui. că tot am ajuns aici: gașca lui. holteiul are o gașcă de băieți, care îi vor spune: mare șef, doar nu mergi cu femeia la mare? ce? ai înnebunit? la mare se merge ca băieții. găsim acolo femei o mie, dacă vrei.

    holteiul poate avea sentimente frumoase și profunde, dar nimic nu poate fi mai frumos și mai profund decît libertatea holteiului. dincolo de această limită, tichetul dumneavoastră nu mai este valabil. dincolo de această limită, tichetul dumneavoastră nu mai este valabil. dincolo de această limită, tichetul dumneavoastră nu mai este valabil.