• parole, parole, paroles :)

  by  • April 3, 2013 • Jurnal de zi cu zi

  am ajuns la concluzia că vorbesc foarte mult. extrem de mult. eu întreb. eu emit ipoteze de răspuns. sau ipoteze pur și simplu. sau răspunsuri pur și simplu. uneori nu aștept nici măcar să mi se pună întrebări. răspund eu. ca pe vremea lui ceaușescu, atunci cînd se făcea economie la curent: nu sunați, ies eu din cînd în cînd. la fel și eu acum: nu întrebați, răspund eu. dar nu din cînd în cînd. tot timpul. m-am auzit vorbind. cîteodată m-am și ascultat vorbind. și trebuie să recunosc că îmi place în general ceea ce aud. sau îmi plăcea. pentru că acum am obosit de atîtea cuvinte. vorbesc de-ale mele.

  pe harta tranzitelor mele, jupiter se află în gemeni și îmi activează casa I. ceea ce în traducere înseamnă că simt o nevoie nebună de a mă defini pe mine în și prin cuvinte. ca și acum… bine, problema cea mai mare o am cu mediile ăstea virtuale. am vorbit într-o noapte vreo oră juma la telefonul mobil, evident. nu am stat să mă aplec asupra teoriilor radiațiilor/ conspirațiilor etc etc apropo de telefoanele mobile, dar după o oră și jumate mă durea urechea și îmi vîjîia capul. și mai aveam și o senzație de greață.

  așadar, să concluzionăm, vorbesc prea mult și m-am hotărît să descopăr plăcerea de a-l asculta și pe celălalt. că pe mine m-am tot auzit. rar mai reușesc să mă surprind.

  așa că, vă invit la o cafea,

  pentru a vă asculta. :)